Koi karpers

Koi karpers

De koi ook wel Nishikigoi genoemd, is de nationale vis van Japan. 'Nishiki' is het Japanse woord voor 'kleurig kleed', terwijl 'Goior Koi' 'karper' betekent. De koi is een kweekvariant van de gewone karper en geniet - vooral de laatste jaren - een grote populariteit in siervijvers. De laatste jaren wordt het houden van koi vissen in vijvers steeds populairder. De Koi karper is beter bekend onder de naam Japanse koi of gewoon koi. Het is een schitterend gekleurde vis, die onder gunstige omstandigheden in de siervijvers rond de 80 cm lang kan worden en circa 35 jaar oud. Terwijl ze in het wild een lengte kunnen halen van ruim 1 meter en een leeftijd van 60 jaar. Een koivijver moet minimaal 150 cm diep zijn het liefst nog dieper, dit om de temperatuur in de vijver zo constant mogelijk te houden voor de vissen om te overwinteren. Hou voor het aantal koi in je vijver de stelregel aan, één vis per 1.000 liter vijverwater.

Weergegeven:
Sorteren op:
Doitsu Hariwake Ogon circa 28 cm VERKOCHT

Doitsu Hariwake Ogon circa 28 cm

Zeer mooie Doitsu Hariwake Ogon circa 28 cm (HQ kwaliteiten)Kweker:  Takahashi Lengte: ca 28 cm Leeftijd: Nisai Koikarpers zijn buiten opgegroeid en zitten dus op buitentemperatuur deze kunnen zo overgezet worden naar uw vijver.Vissen zijn alleen af te halen en worde..

€45,00
Excl. BTW: €37,19
Doitsu Kohaku circa 28 cm VERKOCHT

Doitsu Kohaku circa 28 cm

Zeer mooie HQ Doitsu Kohaku circa 28 cmKweker:   Oofuchi Lengte: ca 28 cm Leeftijd: Nisai Koikarpers zijn buiten opgegroeid en zitten dus op buitentemperatuur deze kunnen zo overgezet worden naar uw vijver.Vissen zijn alleen af te halen en worden niet verstuurd...

€45,00
Excl. BTW: €37,19
Doitsu Kohaku HQ circa 28 cm VERKOCHT

Doitsu Kohaku HQ circa 28 cm

Zeer mooie HQ Doitsu Kohaku circa 28 cmVolop in de groeiKweker:   Oofuchi Lengte: ca 28 cm Leeftijd: Nisai Koikarpers zijn buiten opgegroeid en zitten dus op buitentemperatuur deze kunnen zo overgezet worden naar uw vijver.Vissen zijn alleen af te halen en worden..

€85,00
Excl. BTW: €70,25
Doitsu Showa circa 20 cm VERKOCHT

Doitsu Showa circa 20 cm

Zeer mooie HQ Doitsu Showa circa 20 cmKweker: Takahashi Lengte: ca 20 cm Leeftijd: Nisai Koikarpers zijn buiten opgegroeid en zitten dus op buitentemperatuur deze kunnen zo overgezet worden naar uw vijver.Vissen zijn alleen af te halen en worden niet verstuurd.Voor het bek..

€35,00
Excl. BTW: €28,93
Kujaku circa 35 cm VERKOCHT

Kujaku circa 35 cm

Zeer mooie Kujaku circa 35 cm (jumbo kwaliteiten)Kweker:  Takahashi Lengte: ca 35 cm Leeftijd: Nisai Koikarpers zijn buiten opgegroeid en zitten dus op buitentemperatuur deze kunnen zo overgezet worden naar uw vijver.Vissen zijn alleen af te halen en worden niet..

€75,00
Excl. BTW: €61,98
mooie koi Hariwake kleur oranje circa 30 cm VERKOCHT

mooie koi Hariwake kleur oranje circa 30 cm

mooie koi Hariwake kleur oranje circa 30 cmLengte: ca 30 cm Leeftijd: Nisai Koikarpers zijn buiten opgegroeid en zitten dus op buitentemperatuur deze kunnen zo overgezet worden naar uw vijver.Vissen zijn alleen af te halen en worden niet verstuurd.Voor het bekijken va..

€45,00
Excl. BTW: €37,19
Platinum Ogon circa 30 cm VERKOCHT

Platinum Ogon circa 30 cm

Mooie Platinum Ogon circa 30 cmKweker: Nagashima Lengte: ca 30 cm Leeftijd: Nisai Koikarpers zijn buiten opgegroeid en zitten dus op buitentemperatuur deze kunnen zo overgezet worden naar uw vijver.Vissen zijn alleen af te halen en worden niet verstuurd.Voor het bekijk..

€45,00
Excl. BTW: €37,19