Over ons

Hooglandkoi is ontstaan door de koi karper hobby. Op onze website vindt u verschillende soorten visvoer en verschillende koi vissen.


Voor het bekijken van de vissen dient u een afspraak te maken daarna krijgt u van ons het bezichtigingsadres dit omdat wij geen winkel hebben en niet altijd aanwezig zijn.

 

Aangezien we het visvoer voornamelijk aanbieden in grote verpakkingen kunnen we een zo voordelig mogelijke prijs aanbieden. Alle soorten visvoer en andere producten dat we aanbieden zijn getest en voldoet aan de hoogste eisen.

 

Wij hebben onze hoge kwaliteit koivoer in veel maten en varianten. Het voer wordt al jaren verkocht aan bekende koizaken. Het voer is vergelijkbaar met de bekende merken zoals Hikari, Takazumi, Medicarp ect. Het koivoer is namelijk ontwikkeld door Japanse experts met vele jaren ervaring, dus wij garanderen een hoge kwaliteit koivoer voor een scherpe prijs.

 

Het natuurvoer valt onder de A-klasse categorie, dus onze zijderupsen, meelwormen, gammarus en garnalen zijn van de hoogste kwaliteit. Veel natuurvoer op de markt is kruimelig, bevat veel stof of zelfs restafval. Door de jaren heen hebben we de beste leveranciers geselecteerd, zodat u er zeker van bent dat u uw vissen alleen topkwaliteit voer krijgen.

 

Ons steurvoer wordt veel gekocht door kwekerijen van steuren, wat aangeeft dat de kwaliteit van ons steurvoer tot de beste behoort. De visolie en vismeel zijn geselecteerd op hun zuiverheid, wat resulteert in weinig vervuiling van het water en een optimale opname van de voedingsstoffen.

 

Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact op per e-mail info@hooglandkoi.nl

 

Met vriendelijke groet,

Hooglandkoi